inkubator kuchenny

Smaczne jedzenie, lokalne wytwarzanie żywności, tradycyjne smaki są w ostatnich latach coraz bardziej popularne i poszukiwane.

Jednak wytwarzanie lokalnych produktów spożywczych napotyka mnóstwo problemów i barier. Produkty takie zwykle wytwarza się na małą skalę, a sprzedawane są najczęściej podczas festynów czy dożynek, rzadko w konkretnych miejscach sprzedaży.

Czytaj więcej...

Protokół z posiedzenia Rady decyzyjnej Stowarzyszenia "Euro-Country" z 10.04.2018 r.

Czytaj więcej...

Protokół z posiedzenia Rady decyzyjnej Stowarzyszenia "Euro-Country" z 09.10.2017 r.

Czytaj więcej...

Protokół z posiedzenia Rady decyzyjnej Stowarzyszenia "Euro-Country" z 16.01.2017 r.

Czytaj więcej...
Informacje o plikach cookie Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.
Ok