Aktualności

pierwszy etap projektu pn.: Koncepcja powstania inkubatora przetwórczego na terenie Euro-Country

IMG 20180701 104729

Za nami pierwszy etap projektu pn.: Koncepcja powstania inkubatora przetwórczego na terenie Euro-Country który realizuje Stowarzyszenia Odnowy wsi Zakrzów w ramach projektu grantowego „Najważniejsze to co niewidoczne”. 
W ostatni weekend 30 lokalnych producentów, liderów z terenu Euro-Country uczestniczyło w wyjeździe szkoleniowy do Lanckorony. Lanckoroński inkubator kuchenny jest znany w całej Polsce. „Projekt Lokalny Małopolska…” w ramach którego wybudowano inkubator, został współfinansowany prze Szwajcarię w ramach szwajcarskiego projektu współpracy z nowymi krajami UE. 
Dziewczynom z Gościńca 4 Żywiołów oraz Spółdzielni Socjalnej „Smaki Gościńca” dziękujemy za miłą atmosferę podczas warsztatów, gościnę, pyszne potrawy których mogliśmy spróbować oraz za cenne wiadomości które nam przekazały.

IMG 20180630 144327

IMG 20180630 144143

IMG 20180630 144334

IMG 20180630 144541

IMG 20180630 144931

IMG 20180630 144948

IMG 20180630 145121

IMG 20180630 150426

IMG 20180630 150443

IMG 20180630 150906

IMG 20180630 152433

 

 

Informacje o plikach cookie Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.
Ok